Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, formeu unes circumferències al centre dels panets i buideu-les, com si es tractés d’unes berlines. Deixeu que el pa s’assequi tota la nit, o més, si cal, fins que quedi dur.
  2. Bulliu la llet amb el sucre, les peles i el canonet de vainilla. En una safata, poseu la llet bullida i banyeu-hi el pa dur: deixeu que absorbeixi la llet i es refredi.
  3. Passeu els pans xops per farina i ou batut; fregiu-los en oli calent abundant i reserveu-los sobre paper de cuina absorbent.
  4. Deixeu que es refredin lleugerament. Escampeu-hi per sobre una barreja de canyella en pols i sucre de llustre, i presenteu-los farcits de figues o, opcionalment, de gelat.

CONSELL
Podeu omplir les llesques amb ou amb crema pastissera, i també afegir un rajolí d’anís a la preparació, o anís en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto