Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, formeu unes circumferències al centre dels panets i buideu-les, com si es tractés d’unes berlines. Deixeu que el pa s’assequi tota la nit, o més, si cal, fins que quedi dur.
  2. Bulliu la llet amb el sucre, les peles i el canonet de vainilla. En una safata, poseu la llet bullida i banyeu-hi el pa dur: deixeu que absorbeixi la llet i es refredi.
  3. Passeu els pans xops per farina i ou batut; fregiu-los en oli calent abundant i reserveu-los sobre paper de cuina absorbent.
  4. Deixeu que es refredin lleugerament. Escampeu-hi per sobre una barreja de canyella en pols i sucre de llustre, i presenteu-los farcits de figues o, opcionalment, de gelat.

CONSELL
Podeu omplir les llesques amb ou amb crema pastissera, i també afegir un rajolí d’anís a la preparació, o anís en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto