Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho reposar.
  2. Talleu el llonguet a llesques d'1,5 cm de gruix. Quan la llet aromatitzada s’hagi refredat una mica, aneu-hi sucant les llesques, passeu-les per l'ou batut amb una mica de sucre i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
  3. Quan estiguin ben rosses, poseu-les en un plat amb paper absorbent i empolseu-les amb sucre. També s'hi pot afegir una mica de canyella en pols.
  4. No les deixeu refredar. Serviu les torradetes tot seguit acompanyades d’una cullera d'una bona compota de fruites: poma, préssec, mango, etc. Si voleu, podeu substituir el llonguet de pa per un tortell entorxat, com el que fan a la ciutat d'Olot. És deliciós i queda de meravella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: