Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho reposar.
  2. Talleu el llonguet a llesques d'1,5 cm de gruix. Quan la llet aromatitzada s’hagi refredat una mica, aneu-hi sucant les llesques, passeu-les per l'ou batut amb una mica de sucre i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
  3. Quan estiguin ben rosses, poseu-les en un plat amb paper absorbent i empolseu-les amb sucre. També s'hi pot afegir una mica de canyella en pols.
  4. No les deixeu refredar. Serviu les torradetes tot seguit acompanyades d’una cullera d'una bona compota de fruites: poma, préssec, mango, etc. Si voleu, podeu substituir el llonguet de pa per un tortell entorxat, com el que fan a la ciutat d'Olot. És deliciós i queda de meravella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto