Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas el sucre i polvoritzeu-lo programant 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  2. Afegiu-hi la pell de llimona i torneu a programar 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi les ametlles i la canyella. Programeu 15 s, velocitat 6. Amb l'espàtula baixeu les restes de pasta de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  4. Torneu a programar velocitat 6 sense programar temps, fins que s'hagi desprès l'oli de l'ametlla i quedi una textura una mica oliosa (com de "serradures").
  5. Folreu una caixa de fusta amb folis blancs, deixant que sobresurti pels laterals per poder embolicar.
  6. Empolseu el paper de l'interior de la caixa amb canyella, aboqueu-hi la pasta pressionant bé i allisant-ho amb l'ajuda d'una cullera.
  7. Cobriu el torró amb el paper, i tanqueu la caixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto