Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas el sucre i polvoritzeu-lo programant 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  2. Afegiu-hi la pell de llimona i torneu a programar 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi les ametlles i la canyella. Programeu 15 s, velocitat 6. Amb l'espàtula baixeu les restes de pasta de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  4. Torneu a programar velocitat 6 sense programar temps, fins que s'hagi desprès l'oli de l'ametlla i quedi una textura una mica oliosa (com de "serradures").
  5. Folreu una caixa de fusta amb folis blancs, deixant que sobresurti pels laterals per poder embolicar.
  6. Empolseu el paper de l'interior de la caixa amb canyella, aboqueu-hi la pasta pressionant bé i allisant-ho amb l'ajuda d'una cullera.
  7. Cobriu el torró amb el paper, i tanqueu la caixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto