Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu el motlle que fareu servir amb plàstic film per a aliments, per poder desemmotllar el torró amb facilitat. Opteu per una safata rectangular de 15 x 23 cm, o una terrina tipus cake de 30 cm de llarg.
  2. Ratlleu la xocolata, poseu-la en un bol ample i foneu-la al microones. Procureu que no es cremi, només s’ha de fondre. Aquesta operació també la podeu fer al bany maria, però el microones, a potència mitjana, és un bon instrument per fondre la xocolata (sempre que no deixeu de remenar-la contínuament).
  3. Afegiu-hi la crema de xocolata i avellanes i barregeu-ho bé.
  4. Incorporeu-hi els Kellogg’s, les panses i les galetes a trossos, i torneu-ho a barrejar tot fins que tots els ingredients quedin impregnats de xocolata.
  5. Condimenteu-ho amb les espècies en pols: un pessic de pebre negre acabat de moldre, de canyella, de clau i de sal.
  6. Aboqueu-ho al motlle repartint molt bé la barreja i exercint-hi una lleugera pressió, perquè quedi ben unida. Després, deixeu-ho reposar en un lloc fresc i sec fins que qualli; tardarà tan sols unes 2 h.
  7. El torró es manté perfectament uns quants dies, si el deixeu a temperatura ambient i convenientment embolicat per protegir-lo de la humitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: