Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crumble: en un recipient, barregeu la mantega amb la farina, l’ametlla en pols i el sucre. Barregeu-ho bé fins a obtenir una massa farinosa, amb la textura de la sorra de la platja.
  2. Enforneu la massa a 180 ºC, durant 20 min, remenant-la de tant en tant, fins que es torri de manera homogènia.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar i reserveu-la.
  4. Mentrestant, en un recipient o al got de la batedora, poseu el foie fresc net de venes i afegiu-hi una mica de sal i el sucre.
  5. A poc a poc, aboqueu-hi l’aigua bullent sense deixar de triturar-ho amb la batedora, fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia.  
  6. Afegiu-hi l’ametlla a trossets i barregeu-ho bé amb una cullera.
  7. Disposeu la crema en un motlle rectangular i deixeu-la refredar fins que se solidifiqui.
  8. Talleu daus de torró de foie i serviu-los sobre una cullerada de crumble. Acabeu-ho amb una mica de caviar de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto