Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la capa exterior del torró: tempereu la xocolata. Foneu-la amb cura en un bol al bany maria, fins que arribi a 45 ºC. També la podeu escalfar al microones, amb cura i a temperatura molt baixa.
  2. Esteneu la xocolata calenta sobre una taula de treball freda (preferentment de marbre) i, amb una espàtula, treballeu-la fins als 27 ºC.
  3. Torneu a posar la xocolata al bol inicial i poseu-la al bany maria, fins que arribi a 29 ºC. La xocolata ja està a punt per abocar als motlles.
  4. Escorreu la xocolata sobrant al bol inicial, per aconseguir una paret de xocolata ben fina.
  5. Per al farcit del torró: escalfeu la glucosa al microones o en un cassó a foc molt baix,
  6. fins a arribar a 82 ºC.
  7. Afegiu-hi la nata i la xocolata i barregeu-ho com una emulsió.
  8. Amb delicadesa, afegiu-hi el suc de llimona.
  9. Per omplir els motlles: amb les parets del motlle ben seques, ompliu-los fins a dalt de tot, deixant-hi 1 mm, per poder-los tapar i segellar el torró.
  10. MUNTATGE: Cal que el farcit estigui ben fred i sec. Serà el moment de tornar a temperar la xocolata blanca restant, com hem indicat al punt 1, per estendre-la sobre la superfície i tapar i segellar el torró.
  11. Podeu aplicar al torró sec i segellat pols de pastisseria de color daurat, platejat o bronzejat, per decorar-lo al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto