Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb tapa poseu un rajolí d’oli i feu les crispetes amb el blat de moro. Reserveu-les.
  2. Fregiu les ametlles fins que agafin un color daurat.
  3. Unteu el motlle amb mantega. Barregeu les crispetes i les ametlles i repartiu-les dins el motlle.
  4. Feu un caramel amb el sucre i una miqueta d’aigua. Aboqueu el caramel sobre les crispetes, prement-ho bé amb l’ajut d’una cullera, per tal que el torró quedi ben ferm.
  5. Deixeu refredar el caramel i desemmotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: