Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Trenqueu la xocolata i poseu-la en un bol que pugui anar al microones.
  2. Foneu la xocolata al microones amb molta cura. Cada 30 segons, retireu el bol del microones i remeneu la xocolata. Heu de vigilar molt quan la tragueu, perquè us podeu cremar fàcilment. Si no ho veieu clar, demaneu a un adult que ho faci per nosaltres.
  3. Un cop fora del microones, afegiu-hi els cereals. Feu-ho quan la xocolata sigui tèbia, perquè si encara és calenta els cereals es poden estovar.
  4. Barregeu bé la xocolata i els cereals i aboqueu la barreja en un motlle de torró protegit amb paper de forn, o en un motlle rectangular de silicona.
  5. Deixeu-ho refredar unes hores i ja tindreu el torró a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: