Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la patata i bulliu-la. Un cop escorreguda però encara calenta, barregeu-la amb el sucre. D’aquesta manera s’acabarà de desfer.
  2. Poseu-hi l’ametlla triturada juntament amb la patata i el sucre. Afegiu-hi el rovell d’ou. Treballeu la massa ben plana i farciu el torró amb la confitura i les fruites. Ha de quedar com una botifarra.
  3. Passeu-ho per ou batut juntament amb una mica d’aigua. Després, passeu-ho tot pels pinyons.
  4. Unteu una plàtera d’anar al forn amb una mica d’oli. Poseu els torrons d’un en un per separat i pinteu-los una mica per sobre amb el pinzell. Tingueu-los al forn durant pocs minuts. Mireu que només sigui el temps d’enrossir els pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: