Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’adob de xili: tritureu tots els ingredients junts fins que quedi fi. Reserveu-ho en fred.
  2. Talleu el peix, net, tallat a daus mitjans, d’uns 1,5 x 1,5 cm. Marineu-los en l’adob de xili.
  3. Rostiu la tortilla en un comal (o una paella antiadherent), poseu-hi el guacamole a la base i, a sobre, els daus de peix.
  4. Acabeu-ho amb la ceba morada amb el xili habanero picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: