Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el codony a dauets i barregeu-lo amb el mató.
  2. Desfeu la mantega al microones. Amb un pinzell, pinteu una làmina de pasta fil·lo amb mantega i col·loqueu una altra làmina a sobre. Talleu-les longitudinalment en 4 tires llargues.
  3. Col·loqueu una petita porció de la barreja de mató i codony a una punta de cada tira i feu plecs en forma de triangle, deixant el farcit ben tancat a l’interior. Pinteu cada triangle amb més mantega i coeu-los 12 min a 180 ºC. Un cop freds, empolseu-los amb sucre en pols i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: