Preparació
Per a la mantega d'anxoves:
- Tempereu la mantega.
- Piqueu les anxoves ben fines amb ganivet.
- Acabeu de pomar la mantega amb les anxoves fins que quedi tot ben integrat.
- Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-ho a la nevera 2 h perquè agafi cos.
Per a la mantega d'oliva morta:
- Tempereu la mantega.
- Desosseu les olives.
- Piqueu les olives ben fines amb un ganivet.
- Acabeu de pomar la mantega amb les olives fins que quedi tot ben integrat.
- Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera unes 2 h perquè agafi cos.
Per a la mantega de ceps:
- Tempereu la mantega.
- Lamineu el cep i daureu-lo en una paella amb una mica d’oli i sal.
- Piqueu les làmines de cep ben finament amb un ganivet.
- Acabeu de pomar la mantega amb el cep fins que quedi tot ben integrat.
- Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera 2 h perquè agafi cos.