Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la mantega d'anxoves:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Piqueu les anxoves ben fines amb ganivet.
  3. Acabeu de pomar la mantega amb les anxoves fins que quedi tot ben integrat.
  4. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-ho a la nevera 2 h perquè agafi cos.

Per a la mantega d'oliva morta:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Desosseu les olives.
  3. Piqueu les olives ben fines amb un ganivet.
  4. Acabeu de pomar la mantega amb les olives fins que quedi tot ben integrat.
  5. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera unes 2 h perquè agafi cos.

Per a la mantega de ceps:

  1. Tempereu la mantega.
  2. Lamineu el cep i daureu-lo en una paella amb una mica d’oli i sal.
  3. Piqueu les làmines de cep ben finament amb un ganivet.
  4. Acabeu de pomar la mantega amb el cep fins que quedi tot ben integrat.
  5. Formeu un rotlle amb l’ajuda de paper film i reserveu-lo a la nevera 2 h perquè agafi cos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: