Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al carpaccio de peus de porc: bulliu els peus de porc 1 h si els feu en olla de pressió, o dues si feu servir una olla normal. Desosseu-los i congeleu-los. Quan esitugin congelats, talleu-los en forma de carpaccio i reserveu-los fins a l’hora de muntar el plat.
  2.  Per al trinxat: talleu les patates a daus i la col, a trossos, i bulliu-les amb una mica de sal 35 min. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla, que quedi tot ben trinxat. Paral·lelament, en una altra olla bulliu les fulles de col senceres i també rectifiqueu-les de sal, aproximadament 30 min. Quan estiguin bullides, escorreu-les i reserveu-les per muntar el plat.
  3. Poseu oli en una paella, la cansalada tallada a daus i els alls també tallats a daus ben petits i sofregiu-ho. Afegiu-hi el pebre negre i un polsim de sal, i incorporeu-hi el trinxat. Deixeu-ho enrossir remenant-ho, fins que es faci una mica de crosta rossejada. Reserveu-ho.
  4. Escabetxeu una arengada sense espines, amb alls, ceba i pebre vermell. Reserveu-la.
  5. Talleu la botifarra negra a daus de la mida de 0,5, cm aproximadament, i adobeu-la amb oli d’oliva. 
  6. Per al muntatge del plat: agafeu un motlle quadrat i ompliu-lo de trinxat. Després, desemmotlleu-lo i emoliqueu-lo amb les fulles de col que prèviament heu bullit i reservat. Poseu-ho a un costat del plat.
  7. A l’altre costat, poseu-hi de fons el carpaccio de peus de porc, i amaniu-ho amb els daus botifarra confitats en oli. A sobre del farcellet del trinxat poseu-hi una mica de sal negra i acabeu-ho de decorar amb uns trossets d’arengada, que prèviament heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto