Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al carpaccio de peus de porc: Bulliu els peus de porc 1 h si els feu en olla a pressió, o dues si feu servir una olla normal. Desosseu-los i congeleu-los. Quan esitugin congelats, talleu-los en forma de carpaccio, i reserveu-los fins l’hora de muntar el plat.
  2.  Per al trinxat: Talleu les patates a daus i la col a trossos i bulliu-les amb una mica de sal 35 min. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla, que quedi tot ben trinxat. Paral·lelament en una altre olla bulliu les fulles de col senceres i també rectifiqueu-les de sal, aproximadament 30 min. Quan estiguin bullides escorreu-les i reserveu-les per muntar el plat.
  3. Poseu oli en una paella, la cansalada tallada a daus i els alls també tallats a daus ben petits i sofregiu-ho. Afegiu el pebre negre i un polsim de sal, i incorporeu-hi el trinxat. Deixeu-ho enrossir remenant tot seguit, fins que es faci una mica de crosta rossejada. Reserveu-ho.
  4. Escabetxeu un arengada sense espines, amb alls, ceba i pebre vermell. Reserveu-la.
  5. Talleu la botifarra negra a daus de la mida de ½ cm aproximadament i adobeu-la amb oli d’oliva. 
  6. Per al muntatge del plat: Agafeu un motlle quadrat i ompliu-lo de trinxat, després desemmotlleu-lo i emoliqueu-lo amb les fulles de col que prèviament heu bullit i reservat. Poseu-ho a un costat del plat.
  7. A l’altre costat, poseu-hi de fons el carpaccio de peus de porc, amaniu-ho amb els daus botifarra confitats en oli. A sobre del farcellet del trinxat poseu-hi una mica de sal negra i acabeu-ho de decorar amb uns trossets d’arengada, que prèviament heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto