Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Remulleu en aigua mineral la tripeta de bacallà durant 6 h. Retireu-ne la pell que la cobreix i poseu-la a coure en aigua mineral freda fins que arrenqui el bull. Retireu-la del foc i reserveu-la.
  2. Talleu el bull de llengua en rectangles d’1 cm de gruix i daureu-los lleugerament en una paella amb oli.
  3. En una cassoleta, sofregiu en oli l’escalunya pelada i trinxada. Talleu la tripeta de bacallà en tires d’1 cm de gruix, escalfeu-la amb una mica d’aigua de la seva cocció i afegiu-la a l’escalunya.
  4. Barregeu-ho un cop calent en un bol fred amb l’oli d’alfàbrega, remeneu-ho fins que emulsioni, que la salsa us quedi lligada, i col·loqueu-la sobre el bull de llengua.
  5. Talleu el morro en 4 trossos i coeu-lo a la planxa durant 1 min per cada costat.
  6. Poseu tots els ingredients en un plat i acabeu-lo tot col·locant al damunt les fulles d’alfàbrega i els ametllons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto