Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Remulleu en aigua mineral la tripeta de bacallà durant 6 h. Retireu-ne la pell que la cobreix i poseu-la a coure en aigua mineral freda fins que arrenqui el bull. Retireu-la del foc i reserveu-la.
  2. Talleu el bull de llengua en rectangles d’1 cm de gruix i daureu-los lleugerament en una paella amb oli.
  3. En una cassoleta, sofregiu en oli l’escalunya pelada i trinxada. Talleu la tripeta de bacallà en tires d’1 cm de gruix, escalfeu-la amb una mica d’aigua de la seva cocció i afegiu-la a l’escalunya.
  4. Barregeu-ho un cop calent en un bol fred amb l’oli d’alfàbrega, remeneu-ho fins que emulsioni, que la salsa us quedi lligada, i col·loqueu-la sobre el bull de llengua.
  5. Talleu el morro en 4 trossos i coeu-lo a la planxa durant 1 min per cada costat.
  6. Poseu tots els ingredients en un plat i acabeu-lo tot col·locant al damunt les fulles d’alfàbrega i els ametllons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto