Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bescuit joconda: prepareu el bescuit de la manera tradicional i coueu-lo al forn 5 min a 200 ºC. O bé compreu-lo bo i fet.
  2. Per a l’almívar per banyar el bescuit: bulliu l’aigua i el sucre, i quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt apaguau el foc i tireu-hi el cafè.
  3. Per a la ganache de xocolata: bulliu la nata i poseu-la amb la xocolata tallada a trossets. Barregeu-la i refredeu-la a 35 ºC.
  4. Per a la crema de cafè: poseu llet i cafè a bullir. Barregeu ous, sucre i farina. Afegiu-ho a la llet bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min.
  5. Per a la salsa de xocolata: poseu a bullir els ingredients i reserveu-ho.
  6. Muntatge: amareu el bescuit amb l’almívar. En una làmina, estireu la crema de cafè, i, en una altra, la ganache de xocolata. Enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. Deixeu que agafi fred i salseu-ho amb salsa de xocolata. Talleu-ho i presenteu-ho amb el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: