Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al bescuit joconda: prepareu el bescuit de la manera tradicional i coueu-lo al forn 5 min a 200 ºC. O bé compreu-lo bo i fet.
  2. Per a l’almívar per banyar el bescuit: bulliu l’aigua i el sucre, i quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt apaguau el foc i tireu-hi el cafè.
  3. Per a la ganache de xocolata: bulliu la nata i poseu-la amb la xocolata tallada a trossets. Barregeu-la i refredeu-la a 35 ºC.
  4. Per a la crema de cafè: poseu llet i cafè a bullir. Barregeu ous, sucre i farina. Afegiu-ho a la llet bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min.
  5. Per a la salsa de xocolata: poseu a bullir els ingredients i reserveu-ho.
  6. Muntatge: amareu el bescuit amb l’almívar. En una làmina, estireu la crema de cafè, i, en una altra, la ganache de xocolata. Enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. Deixeu que agafi fred i salseu-ho amb salsa de xocolata. Talleu-ho i presenteu-ho amb el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto