Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al bescuit joconda: prepareu el bescuit de la manera tradicional i coueu-lo al forn 5 min a 200 ºC. O bé compreu-lo bo i fet.
  2. Per a l’almívar per banyar el bescuit: bulliu l’aigua i el sucre, i quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt apaguau el foc i tireu-hi el cafè.
  3. Per a la ganache de xocolata: bulliu la nata i poseu-la amb la xocolata tallada a trossets. Barregeu-la i refredeu-la a 35 ºC.
  4. Per a la crema de cafè: poseu llet i cafè a bullir. Barregeu ous, sucre i farina. Afegiu-ho a la llet bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min.
  5. Per a la salsa de xocolata: poseu a bullir els ingredients i reserveu-ho.
  6. Muntatge: amareu el bescuit amb l’almívar. En una làmina, estireu la crema de cafè, i, en una altra, la ganache de xocolata. Enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. Deixeu que agafi fred i salseu-ho amb salsa de xocolata. Talleu-ho i presenteu-ho amb el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto