Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al bescuit joconda: prepareu el bescuit de la manera tradicional i coueu-lo al forn 5 min a 200 ºC. O bé compreu-lo bo i fet.
  2. Per a l’almívar per banyar el bescuit: bulliu l’aigua i el sucre, i quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt apaguau el foc i tireu-hi el cafè.
  3. Per a la ganache de xocolata: bulliu la nata i poseu-la amb la xocolata tallada a trossets. Barregeu-la i refredeu-la a 35 ºC.
  4. Per a la crema de cafè: poseu llet i cafè a bullir. Barregeu ous, sucre i farina. Afegiu-ho a la llet bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min.
  5. Per a la salsa de xocolata: poseu a bullir els ingredients i reserveu-ho.
  6. Muntatge: amareu el bescuit amb l’almívar. En una làmina, estireu la crema de cafè, i, en una altra, la ganache de xocolata. Enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. Deixeu que agafi fred i salseu-ho amb salsa de xocolata. Talleu-ho i presenteu-ho amb el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto