Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al bescuit joconda: prepareu el bescuit de la manera tradicional i coueu-lo al forn 5 min a 200 ºC. O bé compreu-lo bo i fet.
  2. Per a l’almívar per banyar el bescuit: bulliu l’aigua i el sucre, i quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt apaguau el foc i tireu-hi el cafè.
  3. Per a la ganache de xocolata: bulliu la nata i poseu-la amb la xocolata tallada a trossets. Barregeu-la i refredeu-la a 35 ºC.
  4. Per a la crema de cafè: poseu llet i cafè a bullir. Barregeu ous, sucre i farina. Afegiu-ho a la llet bullent i remeneu-ho. Deixeu-ho coure 1 min.
  5. Per a la salsa de xocolata: poseu a bullir els ingredients i reserveu-ho.
  6. Muntatge: amareu el bescuit amb l’almívar. En una làmina, estireu la crema de cafè, i, en una altra, la ganache de xocolata. Enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. Deixeu que agafi fred i salseu-ho amb salsa de xocolata. Talleu-ho i presenteu-ho amb el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto