Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la crosta del pa. Suqueu bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaniu-lo amb oli d’oliva.
  2. Talleu el pernil i la molla de pa amb unes tisores escolars.
  3. Bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Demaneu ajuda a un adult per fer la truita. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi els ous. Poseu-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remeneu-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gireu la truita.
  5. Feu coure la truita per l’altre costat i ja la teniu a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: