Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli en una paella i salteu-hi els alls tendres a foc moderat fins que estiguin cuits. Retireu-los.
  2. Fregiu lleugerament les llesques de pa pels dos costats. Retireu-les.
  3. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi les herbes picades, els alls, la sal i un xic de pebre. Aboqueu-ho a la paella (traient abans, si és necessari, l’oli sobrant). Quan l’ou comenci lleugerament a quallar, afegiu-hi el pa a sobre amb molta cura. Doneu la volta a la truita, com si fos una truita de patates.
  4. Serviu-la en un plat calent. S’ha de menjar al moment.
  5. Nota: les receptes de pa perdut es troben a molts pobles d’Europa des de l’edat mitjana. És una bona manera d’aprofitar a taula el pa perdut amb un resultat nutritiu, apetitós i divertit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto