Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la truita de patates: peleu i talleu la ceba i les patates a dauets d’una grandària similar.
  2. En una paella amb oli d’oliva calent abundant, ofegueu la ceba i la patata fins que quedin ben cuites i comencin a daurar-se lleugerament. Retireu-ho sobre un colador de cuina i deixeu-ne escórrer l’excés d’oli.
  3. En un recipient, bateu els ous i afegiu-hi la patata i la ceba sofregides. Afegiu-hi un pessic de sal i barregeu-ho.
  4. En una paella molt calenta i amb un rajolí d’oli d’oliva, fregiu la truita 1 min. Amb l’ajuda d’un plat o d’una tapa de cassola, gireu la truita i coeu-la per l’altre costat, 1 min. Serviu-ho sobre un plat.
  5. Per al bacallà al pil-pil: poseu una paella a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls a làmines i els lloms de bacallà. Deixeu que el bacallà es confiti i desprengui la gelatina, 4-5 min. Retireu-lo del foc i deixeu que es temperi.
  6. Reserveu els lloms de bacallà confitat i munteu el pil-pil amb l’ajuda d’un colador fi de cuina i formant cercles a la paella, per lligar l’oli amb la gelatina del bacallà.
  7. Un cop lligada la salsa, disposeu les làmines de bacallà sobre la truita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: