Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu la ceba i piqueu-la. Com sempre que heu de fer servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Sofregiu la ceba lentament, en una paella gran, amb un raig generós d’oli, ben bé 15 min. 
  2. Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets i feu-ho coure tot uns 5 min llargs.
  3. Peleu les patates i talleu-les menudes.
  4. Prepareu una paella amb un bon tou d’oli i poseu-hi les patates, a foc lent. Feu-les coure fins que s’estovin. És millor que sigui a foc lent perquè es confitin més aviat. L’últim minut, apugeu el foc perquè agafin una mica de color. Coleu-les, procurant que s’eixuguin bé de l’oli, i afegiu-les al sofregit de ceba i carbassó.
  5. En un bol gros, bateu els ous amb una culleradeta de sal i poseu-hi la barreja de patata, carbassó i ceba. Deixeu que s’amalgamin els gustos una bona estona, uns 10 min.
  6. Poseu una paella prou gran a escalfar amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi la barreja d’ous, patata, ceba i carbassó. Remeneu-ho perquè qualli una mica per tot arreu i, amb l’ajut d’un plat, gireu la truita.
  7. Feu-la coure per l’altre costat i ja estarà a punt per servir. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: