Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el turbot i salpebreu-lo.
  2. Peleu la iuca amb un ganivet i reserveu-la en aigua freda. Bulliu-la en aigua salada abundant, 35 min o fins que estigui molt tendra. Un cop temperada, talleu-la a bastons.
  3. Poseu una paella fonda amb oli a foc mitjà-alt i fregiu la iuca, escorreguda i ben seca. Traieu-la, salpebreu-la i escorreu-la bé en paper absorbent; reserveu-la en calent.
  4. Netegeu el julivert i assequeu-lo bé.
  5. Peleu els alls i talleu-los per la meitat, per treure’n la part interna. Piqueu-los a la brunesa molt fina i poseu-los en un bol amb el julivert picat, un bon raig d’oli i el vi blanc. Reserveu-ho per al turbot.
  6. Coeu el turbot a la brasa, 10-12 min per cada costat; vigileu que no es cogui en excés, ha de quedar melós i sucós. Ruixeu-lo amb la barreja de julivert i vi blanc, a la mateixa brasa. Deixeu una mica de picada per emplatar el peix.
  7. Serviu un llom de turbot amb una mica de picada d’all i julivert, i iuca fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto