Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el turbot i salpebreu-lo.
  2. Peleu la iuca amb un ganivet i reserveu-la en aigua freda. Bulliu-la en aigua salada abundant, 35 min o fins que estigui molt tendra. Un cop temperada, talleu-la a bastons.
  3. Poseu una paella fonda amb oli a foc mitjà-alt i fregiu la iuca, escorreguda i ben seca. Traieu-la, salpebreu-la i escorreu-la bé en paper absorbent; reserveu-la en calent.
  4. Netegeu el julivert i assequeu-lo bé.
  5. Peleu els alls i talleu-los per la meitat, per treure’n la part interna. Piqueu-los a la brunesa molt fina i poseu-los en un bol amb el julivert picat, un bon raig d’oli i el vi blanc. Reserveu-ho per al turbot.
  6. Coeu el turbot a la brasa, 10-12 min per cada costat; vigileu que no es cogui en excés, ha de quedar melós i sucós. Ruixeu-lo amb la barreja de julivert i vi blanc, a la mateixa brasa. Deixeu una mica de picada per emplatar el peix.
  7. Serviu un llom de turbot amb una mica de picada d’all i julivert, i iuca fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto