Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el turbot i salpebreu-lo.
  2. Peleu la iuca amb un ganivet i reserveu-la en aigua freda. Bulliu-la en aigua salada abundant, 35 min o fins que estigui molt tendra. Un cop temperada, talleu-la a bastons.
  3. Poseu una paella fonda amb oli a foc mitjà-alt i fregiu la iuca, escorreguda i ben seca. Traieu-la, salpebreu-la i escorreu-la bé en paper absorbent; reserveu-la en calent.
  4. Netegeu el julivert i assequeu-lo bé.
  5. Peleu els alls i talleu-los per la meitat, per treure’n la part interna. Piqueu-los a la brunesa molt fina i poseu-los en un bol amb el julivert picat, un bon raig d’oli i el vi blanc. Reserveu-ho per al turbot.
  6. Coeu el turbot a la brasa, 10-12 min per cada costat; vigileu que no es cogui en excés, ha de quedar melós i sucós. Ruixeu-lo amb la barreja de julivert i vi blanc, a la mateixa brasa. Deixeu una mica de picada per emplatar el peix.
  7. Serviu un llom de turbot amb una mica de picada d’all i julivert, i iuca fregida.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: