Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el turbot, buidant les tripes i talleu-li el cap i la cua. Talleu-lo en 4 parts.
  2. Peleu la carabassa, traieu les pipes i talleu-la a trossos. Poseu-la en una cassó amb aigua bullent i feu-la coure fins que sigui tova. Traieu tota l’aigua i reserveu-la per si queda massa espessa. Afegiu-hi la nata calenta a la polpa de carabassa, tritureu-la i afegiu-hi un pols de sal. Si queda molt espès, hi podeu afegir un raig d’aigua de la cocció.
  3. Escalfeu l’oli i, quan sigui ben roent, tireu-hi les llesques de pernil i deixeu-les coure fins que quedin cruixents. Passeu-les en un paper absorbent.
  4. Traieu gairebé tot l’oli de la paella i torneu-la a posar al foc. Daureu els quatre talls de turbot, que prèviament haureu salat. Acabeu la cocció al forn. Han de quedar cuits però no en excés, la carn del turbot ha de ser melosa.
  5. Per presentar el turbot, poseu quatre plats sopers grans amb un fons de crema de carabassa, el tall de turbot al damunt i la llesca cruixent de pernil ibèric al damunt. Acabeu amb unes gotes de l’oli de fregir el pernil i porradell picat per damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: