Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cua per les seccions de la columna vertebral per evitar els esquerdills. En una safata que pugui anar al forn, poseu la cua, la ceba tallada a tires fines, els tomàquets, els alls, el llorer, l’oli i el llard, i rostiu-ho. Quan agafi color, aboqueu-hi el vi i el conyac i flamegeu-ho. 
  2. Deixateu la farina amb l’aigua i afegiu-la a la cua. Deixeu-ho coure 2 h a 200 ºC, fins que sigui ben tova. 
  3. Quan sigui cuita, separeu la cua de la salsa. 
  4. Passeu la salsa per un colador xinès i afegiu-hi la tòfona. 
  5. Deixeu refredar la cua i desosseu-la. 
  6. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los a talls petits. 
  7. Barregeu la carn de la cua amb els peus. Col·loqueu-ho tot en uns motlles cilíndrics ben atapeïts. 
  8. Per a l’acompanyament: talleu les patates en tires molt primes. Agafeu un joc de coladors per fer patates palla i poseu les patates entre colador i colador en una paella al foc. Quan siguin ben rosses traieu els coladors del foc i us quedarà un niu de patates palla. 
  9. En una paella al foc, salteu els ceps amb all i julivert. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix. Afegiu-hi la nata salada. Amb aquesta preparació farciu el niu de patata. 
  10. Fregiu els naps, poseu-los al forn i reserveu-los. 
  11. Poseu en un plat els cilindres, el niu de patates palla farcit de ceps i nata, i els naps i l’herba dels canonges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: