Què cuinar La Vanguardia

La pasta de full m’encanta: és versàtil, fàcil de fer servir, i sempre dóna un gran resultat. Només té un inconvenient a l’estiu: que s’ha d’encendre el forn! He he he…

Avui us proposo una bona combinació, la mostassa i la mel. El contrast de sabors és boníssim, i amb la pasta de full queda molt original. La manera més fàcil de formar l'ullera és plegar la pasta de full cap al centre, millor que no pas enrotllant-la. Es fa un plec fins el mig per cada banda (no ben bé el mig, deixeu un dit), i després un segon plec. Aleshores s’ajunten les dues meitats i ja només falta tallar rodanxes per obtenir la forma desitjada d'ullera. Un bon truc és congelar una mica la massa, així es talla més bé sense deformar l'ullera.

Preparació

  1. Barregeu la mostassa amb la mel i esteneu-la per tota la superfície de la pasta de full.
  2. Plegueu la pasta de full com he explicat abans. Reserveu-la una estona al congelador per tal que s’endureixi una mica.
  3. Talleu rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes sobre la safata de forn. Amb una cullera, aplaneu-les un xic i doneu-los una forma bonica d'ullera.
  4. Pinteu-les amb ou batut i enforneu-les 15 min a 190 ºC fins que siguin daurades.
  5. Traieu-les del forn i, opcionalment, pinteu-les amb l’almívar per tal que brillin més. Deixeu-les refredar i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto