Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un recipient, deixeu macerar la carn de vedella tallada molt fina en una solució de salsa de soja, farina de blat de moro, oli d’oliva i bicarbonat, 15 min.
  2. Coeu els caps de bròquil 3-4 min en aigua bullent amb una mica de sal.
  3. Salteu la vedella escorreguda en una paella calenta amb un rajolí d’oli d’oliva, afegiu-hi el bròquil i l’all laminat, salteu-ho i afegiu-hi la salsa d’ostres i el líquid restant del macerat.
  4. Serviu-ho al moment. opcionalment, amb arròs blanc bullit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

19 jul

Viatge gastronòmic per la cuina anglesa: desmuntant el mite

Aquesta activitat del centre cívic Sagrada Família està oberta a tothom i busca entaular una conversa...

19 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto