Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la carn: poseu a bullir el rodó, sencer i lligat, amb els altres ingredients. Ha de coure cobert d’aigua i al punt de sal. Escumeu-lo al primer bull, feu-lo coure a foc molt lent 1 h i 30 min, i deixeu que es refredi dins del brou de cocció. 
  2. Per a la gelatina: afegiu-hi 200 ml del brou de cocció, amb les dues fulles de gelatina ben desfetes, perquè s’integrin en el brou. A continuació, aboqueu-ho en un atuell, perquè es gelatinitzi i el pugueu tallar a daus perfectes. 
  3. Per a la salsa de tonyina: prepareu, en primer lloc, una maionesa, amb l’ou i l’oli. Afegiu-hi els altres ingredients i tritureu-ho, fins a obtenir una salsa molt fina i homogènia. Reserveu-ho a la nevera. 
  4. Renteu els cirerols i els fulls de cordifole, i prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. 
  5. Muntatge: talleu la carn ben fina, com si fos un embotit. Poseu-ne uns quants talls a cada plat. Afegiu-hi la salsa de tonyina per sobre i repartiu-hi l’amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto