Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la carn: poseu a bullir el rodó, sencer i lligat, amb els altres ingredients. Ha de coure cobert d’aigua i al punt de sal. Escumeu-lo al primer bull, feu-lo coure a foc molt lent 1 h i 30 min, i deixeu que es refredi dins del brou de cocció. 
  2. Per a la gelatina: afegiu-hi 200 ml del brou de cocció, amb les dues fulles de gelatina ben desfetes, perquè s’integrin en el brou. A continuació, aboqueu-ho en un atuell, perquè es gelatinitzi i el pugueu tallar a daus perfectes. 
  3. Per a la salsa de tonyina: prepareu, en primer lloc, una maionesa, amb l’ou i l’oli. Afegiu-hi els altres ingredients i tritureu-ho, fins a obtenir una salsa molt fina i homogènia. Reserveu-ho a la nevera. 
  4. Renteu els cirerols i els fulls de cordifole, i prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. 
  5. Muntatge: talleu la carn ben fina, com si fos un embotit. Poseu-ne uns quants talls a cada plat. Afegiu-hi la salsa de tonyina per sobre i repartiu-hi l’amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto