Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la carn: poseu a bullir el rodó, sencer i lligat, amb els altres ingredients. Ha de coure cobert d’aigua i al punt de sal. Escumeu-lo al primer bull, feu-lo coure a foc molt lent 1 h i 30 min, i deixeu que es refredi dins del brou de cocció. 
  2. Per a la gelatina: afegiu-hi 200 ml del brou de cocció, amb les dues fulles de gelatina ben desfetes, perquè s’integrin en el brou. A continuació, aboqueu-ho en un atuell, perquè es gelatinitzi i el pugueu tallar a daus perfectes. 
  3. Per a la salsa de tonyina: prepareu, en primer lloc, una maionesa, amb l’ou i l’oli. Afegiu-hi els altres ingredients i tritureu-ho, fins a obtenir una salsa molt fina i homogènia. Reserveu-ho a la nevera. 
  4. Renteu els cirerols i els fulls de cordifole, i prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. 
  5. Muntatge: talleu la carn ben fina, com si fos un embotit. Poseu-ne uns quants talls a cada plat. Afegiu-hi la salsa de tonyina per sobre i repartiu-hi l’amanida amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto