Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Per començar un bon àpat res millor que combinar la frescor del cava rosat amb els envinagrats seitons. Tot sobre un ventall untat amb olivada. Maridatge ideal amb un contrast dolç i fresc a la vegada.

Preparació

  1. Unteu una fina capa d’olivada sobre el ventall.
  2. Seguidament, poseu-hi el seitó embolicat.
  3. Per últim, amaniu-ho amb una barreja d’olivada i oli d’oliva.
  4. Acompanyeu-ho amb una copa de cava rosat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: