Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i buideu-los; poseu-los en una plàtera de forn i deixeu-los assecar 1 h a 110 ºC. Una vegada freds, poseu una anxova a cada tall de tomàquet i emboliqueu-lo.
  2. Cobriu l’albergínia amb vi, tritureu-la i afineu-ho amb l’oli d’oliva.
  3. Talleu la ventresca a daus, cobriu-la amb aigua i sal, i poseu-la a foc suau fins que arribi al punt d’ebullició. Apagueu el foc i reserveu la ventresca amb la mateixa aigua.
  4. Muntatge: en el plat, repartiu de manera harmònica els tacs de ventresca, el puré d’albergínia, els tomàquets farcits d’anxova i unes llesquetes de pa torrat. Amaniu-ho amb la vinagreta i salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto