Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i buideu-los; poseu-los en una plàtera de forn i deixeu-los assecar 1 h a 110 ºC. Una vegada freds, poseu una anxova a cada tall de tomàquet i emboliqueu-lo.
  2. Cobriu l’albergínia amb vi, tritureu-la i afineu-ho amb l’oli d’oliva.
  3. Talleu la ventresca a daus, cobriu-la amb aigua i sal, i poseu-la a foc suau fins que arribi al punt d’ebullició. Apagueu el foc i reserveu la ventresca amb la mateixa aigua.
  4. Muntatge: en el plat, repartiu de manera harmònica els tacs de ventresca, el puré d’albergínia, els tomàquets farcits d’anxova i unes llesquetes de pa torrat. Amaniu-ho amb la vinagreta i salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto