Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Filetegeu els verats (heu d’obtenir dos lloms de cada verat). Reserveu-los a la nevera. Talleu l’albergínia a rectangles. Amb les restes de l’albergínia que queda de fer els rectangles, feu-ne un puré. Per fer-lo bulliu els trossos amb aigua, escorreu-ho i tritureu-ho, lligueu-ho amb mantega i saleu-ho. 
  2. Cuineu els rectangles d’albergínia al vapor i reserveu-los. Feu bullir les peres amb aigua i tritureu-les per aconseguir una salsa. Daureu els rectangles d’albergínia en una paella amb oli i poseu-los al plat. Al costat, poseu-hi una mica de puré d’albergínia. Per sobre hi aniran els lloms de verat cuits al vapor durant uns segons. Finalment, decoreu el plat amb unes ratlles de salsa de pera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto