Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poliu els filets de verat que us hagin preparat a la peixateria i salpebreu-los.
  2. Bateu els ous en un plat fondo, amb l’ajut d’una forquilla.
  3. Tritureu les ametlles a la batedora, sense deixar que acabin reduïdes a farina.
  4. Talleu el cebollí i barregeu-lo amb el granet d’ametlla, i poseu-ho en un altre plat.
  5. Passeu els filets de verat primer per l’ou i després per les ametlles triturades (com si féssiu llom empanat). Coeu-los a la paella, en oli calent, a foc viu 2 min per cada costat. Retireu-los i escorreu-los sobre paper absorbent.
  6. Retireu l’excés d’oli que pugui haver-hi a la paella i desglaceu-la amb el suc de les dues llimones colat, gratant i remenant amb una espàtula de fusta les restes enganxades per formar una mena de salsa. Regueu els filets amb la salsa i serviu-ho immediatament. Ho podeu acompanyar de patates fregides o d’alguna verdura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto