Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l'allioli: amb el túrmix, trtureu el gra d'all, pelat i picat gruixut, l'ametlla mòlta, el suc de llimona, la beguda d'ametlla, el sucre i dos pessics de sal, fins a obtenir una cerma. 
  2. Passeu la crema a un bol i aneu-hi incorporant, de mica en mica, 60 ml d'oli d'oliva, remenant-ho vigorosament abans d'afegir-hi un nou raig, per aconseguir una crema homogènia. 
  3. Reseveu-ho a la nevera. 
  4. Per a les verdures: retalleu les bases més dures dels espàrrecs, talleu la remolatxa a rodanxes gruixudes, el carbassó a làmines no gaire fines, les panotxes de blat de moro en tres parts i els xampinyons per la meitat. 
  5. Escalfeu una planxa. En un bol, barregeu l'oli d'oliva amb el julivert picat i un pessic de sal. Pinzelleu els vegetals amb aquest oli i feu-los coure a la planxa per ambdós costats, fins que estiguin ben daurats. 
  6. Serviu el plat de verdures grillades amb l'allioli d'amtlla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto