Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l'allioli: amb el túrmix, trtureu el gra d'all, pelat i picat gruixut, l'ametlla mòlta, el suc de llimona, la beguda d'ametlla, el sucre i dos pessics de sal, fins a obtenir una cerma. 
  2. Passeu la crema a un bol i aneu-hi incorporant, de mica en mica, 60 ml d'oli d'oliva, remenant-ho vigorosament abans d'afegir-hi un nou raig, per aconseguir una crema homogènia. 
  3. Reseveu-ho a la nevera. 
  4. Per a les verdures: retalleu les bases més dures dels espàrrecs, talleu la remolatxa a rodanxes gruixudes, el carbassó a làmines no gaire fines, les panotxes de blat de moro en tres parts i els xampinyons per la meitat. 
  5. Escalfeu una planxa. En un bol, barregeu l'oli d'oliva amb el julivert picat i un pessic de sal. Pinzelleu els vegetals amb aquest oli i feu-los coure a la planxa per ambdós costats, fins que estiguin ben daurats. 
  6. Serviu el plat de verdures grillades amb l'allioli d'amtlla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto