Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Emboliqueu el moniato en paper d’alumini i deixeu-lo coure al forn 30 min.
  2. Traieu la polpa de la pela i aixafeu-la amb una forquilla per obtenir un puré. Reserveu-ho.
  3. Talleu la carbassa a dauets, el carbassó i la pastanaga a làmines fines, els bolets a quarts, el bròcoli en brots petits, separeu les fulles de l’endívia, partiu per la meitat les mongetes tendres i talleu els espàrrecs verds en tres.
  4. Bulliu totes les verdures per separat. En una paella, salteu els bolets.
  5. Refredeu les verdures amb aigua i gel, han de quedar grenyals.
  6. Tritureu amb un túrmix les avellanes torrades amb l’oli.

MUNTATGE

  1. Escalfeu les verdures al microones.
  2. Ompliu el fons (1 cm) d’un cercle d’acer inoxidable d’uns 10 cm d’amplada amb les verdures punxades sobre el moniato, com si fos un jardí.
  3. Afegiu-hi els brots crus d’espinacs, l’oli d’avellanes i empolsineu-ho amb una mica de sal Maldon.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto