Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Emboliqueu el moniato en paper d’alumini i deixeu-lo coure al forn 30 min.
  2. Traieu la polpa de la pela i aixafeu-la amb una forquilla per obtenir un puré. Reserveu-ho.
  3. Talleu la carbassa a dauets, el carbassó i la pastanaga a làmines fines, els bolets a quarts, el bròcoli en brots petits, separeu les fulles de l’endívia, partiu per la meitat les mongetes tendres i talleu els espàrrecs verds en tres.
  4. Bulliu totes les verdures per separat. En una paella, salteu els bolets.
  5. Refredeu les verdures amb aigua i gel, han de quedar grenyals.
  6. Tritureu amb un túrmix les avellanes torrades amb l’oli.

MUNTATGE

  1. Escalfeu les verdures al microones.
  2. Ompliu el fons (1 cm) d’un cercle d’acer inoxidable d’uns 10 cm d’amplada amb les verdures punxades sobre el moniato, com si fos un jardí.
  3. Afegiu-hi els brots crus d’espinacs, l’oli d’avellanes i empolsineu-ho amb una mica de sal Maldon.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto