Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets. Refredeu-los en aigua i gel. Traieu-ne les llavors i piqueu-los. Piqueu també l’escalunya i l’all i sofregiu-ho tot afegint-hi els tomàquets. Deixeu-ho confitar a poc a poc.
  2. Ratlleu la molla de pa barrejant-hi la farigola i el romaní. Piqueu el pernil i barregeu-lo amb el sofregit de tomàquet, que haureu escorregut.
  3. Poseu una cullerada de sofregit a sobre de cada vieira i la molla de pa. Enceneu el forn en la posició de gratinar durant 5 min. Emplateu-ho i amaniu-ho amb un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto