Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets. Refredeu-los en aigua i gel. Traieu-ne les llavors i piqueu-los. Piqueu també l’escalunya i l’all i sofregiu-ho tot afegint-hi els tomàquets. Deixeu-ho confitar a poc a poc.
  2. Ratlleu la molla de pa barrejant-hi la farigola i el romaní. Piqueu el pernil i barregeu-lo amb el sofregit de tomàquet, que haureu escorregut.
  3. Poseu una cullerada de sofregit a sobre de cada vieira i la molla de pa. Enceneu el forn en la posició de gratinar durant 5 min. Emplateu-ho i amaniu-ho amb un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: