Preparació
- Preescalfeu el forn a 240 ºC.
- Poseu en el got la xocolata en trossos grans i ratlleu-la programant 20 s, a velocitat progressiva 5-10.
- Incorporeu-hi la mantega i programeu 3 min a 80 ºC, velocitat 2.
- Afegiu-hi els ous, els rovells i el sucre.
- Barregeu-ho programant 30 s a velocitat 3.
- Finalment, afegiu-hi la farina i programeu 15 s a velocitat 3.
- Col·loqueu la barreja en motlles individuals prèviament greixats o motlles de silicona (de 6 cm de diàmetre i 4 cm d'alt, aproximadament).
- Introduïu-los al forn durant 7 min.
- Traieu-los del forn, desemmotlleu-los i serviu-los immediatament.
- Ha de quedar fet per fora i la xocolata fosa per dins.
Suggeriment:
També podeu utilitzar motlles de magdalenes, en aquest cas el temps de fornejat serà de 5 min. Podeu servir-lo acompanyat d'una bola de gelat.