Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 240 ºC.
  2. Poseu en el got la xocolata en trossos grans i ratlleu-la programant 20 s, a velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi la mantega i programeu 3 min a 80 ºC, velocitat 2. 
  4. Afegiu-hi els ous, els rovells i el sucre.
  5. Barregeu-ho programant 30 s a velocitat 3.
  6. Finalment, afegiu-hi la farina i programeu 15 s a velocitat 3.
  7. Col·loqueu la barreja en motlles individuals prèviament greixats o motlles de silicona (de 6 cm de diàmetre i 4 cm d'alt, aproximadament).
  8. Introduïu-los al forn durant 7 min.
  9. Traieu-los del forn, desemmotlleu-los i serviu-los immediatament.
  10. Ha de quedar fet per fora i la xocolata fosa per dins.

Suggeriment:

També podeu utilitzar motlles de magdalenes, en aquest cas el temps de fornejat serà de 5 min. Podeu servir-lo acompanyat d'una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto