Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 240 ºC.
  2. Poseu en el got la xocolata en trossos grans i ratlleu-la programant 20 s, a velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi la mantega i programeu 3 min a 80 ºC, velocitat 2. 
  4. Afegiu-hi els ous, els rovells i el sucre.
  5. Barregeu-ho programant 30 s a velocitat 3.
  6. Finalment, afegiu-hi la farina i programeu 15 s a velocitat 3.
  7. Col·loqueu la barreja en motlles individuals prèviament greixats o motlles de silicona (de 6 cm de diàmetre i 4 cm d'alt, aproximadament).
  8. Introduïu-los al forn durant 7 min.
  9. Traieu-los del forn, desemmotlleu-los i serviu-los immediatament.
  10. Ha de quedar fet per fora i la xocolata fosa per dins.

Suggeriment:

També podeu utilitzar motlles de magdalenes, en aquest cas el temps de fornejat serà de 5 min. Podeu servir-lo acompanyat d'una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: