Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu l'all pelat i el julivert rentat, i amb un parell de cullerades d'oli cobriu la carn de xai trossejada a daus. Que reposi uns 20 min.
  2. En una cassola amb oli daureu la carn prèviament enfarinada. Reserveu-la.
  3. Afegiu a aquest oli la ceba picada, una mica de sal i ofegueu-ho uns 10 min.
  4. Afegiu-hi el llorer, la pastanaga pelada rentada i trossejada a rodanxes i als 5 min, fora del foc, incorporeu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé.
  5. Novament al foc, incorporeu-hi la carn reservada, el vi i als 5 min aboqueu-hi el Caldo Natural de Carn Aneto, mig tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 60 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i afegiu-hi els pèsols. Deixeu-ho al foc 10 min més.
  7. Mentrestant  peleu, renteu i talleu les patates a dauets i fregiu-los en una paella amb oli calent. Incorporeu-les al guisat abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto