Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu la marinada posant en un recipient les costelles de xai, el romaní, els grans d’all aixafats, uns grans de pebre negre i la pela de llimona. Cobriu-ho amb oli d’oliva i deixeu-ho macerar tota la nit.
  2. Escaliveu els pebrots per tots els costats, directament al foc. Retireu-ne la pela (es pot fer sota un raig d’aigua freda). Piqueu-los amb un ganivet i poseu-los en un cassó, amb unes gotes d’oli d’oliva, el sucre, l’anís estrellat, sal, pebre i un rajolí de vinagre de xerès. Poseu-ho a coure 15-20 min i refredeu-ho.
  3. Renteu les patates, saleu-les i emboliqueu-les amb paper de plata. Poseu-les al costat del foc o directament
    a la brasa, girant-les de tant en tant.
  4. Retireu les costelles de la marinada, salpebreu-les i feu-les a la brasa, fins que estiguin daurades per ambdós costats.
  5. Serviu-ho amb les patatetes al plom i la confitura de pebrots escalivats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

24-25 set

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto