Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Marqueu el xai salpebrat a la planxa, fins que quedi daurat.
  2. Introduïu el xai a la bossa, amb el gra d’all i el romaní, i segelleu-la.
  3. Feu coure el xai 1 h i 30 min, al bany maria, a 90 ºC. Traieu-lo de la bossa i poseu-lo al forn, 10 min, a 170 ºC; recupereu el líquid de la bossa, que afegireu al fons de xai.
  4. Per al puré: peleu la patata i passeu-la per un passapuré. Poseu la patata a la Thermomix, amb una mica de nata, oli, sal i pebre. Tritureu-ho tot fins que quedi un puré ben homogeni.
  5. Muntatge: poseu el puré al mig del plat. A sobre, poseu-hi el xai. Salseu-ho amb la salsa de xai i acabeu-ho amb alguna herba aromàtica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto