Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu el xai salpebrat a la planxa, fins que quedi daurat.
  2. Introduïu el xai a la bossa, amb el gra d’all i el romaní, i segelleu-la.
  3. Feu coure el xai 1 h i 30 min, al bany maria, a 90 ºC. Traieu-lo de la bossa i poseu-lo al forn, 10 min, a 170 ºC; recupereu el líquid de la bossa, que afegireu al fons de xai.
  4. Per al puré: peleu la patata i passeu-la per un passapuré. Poseu la patata a la Thermomix, amb una mica de nata, oli, sal i pebre. Tritureu-ho tot fins que quedi un puré ben homogeni.
  5. Muntatge: poseu el puré al mig del plat. A sobre, poseu-hi el xai. Salseu-ho amb la salsa de xai i acabeu-ho amb alguna herba aromàtica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: