Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xai: en una safata disposeu les verdures tallades a trossos petits. Poseu-hi al damunt el xai salpebrat i amb herbes, uns dauets de mantega, i coeu-ho al forn 10 min a 225 ºC. Tot seguit, coeu-ho 10 min més a 140 ºC. Abans que estigui cuit, afegiu-hi els licors i reduïu-ho.
  2. Per a la salsa: desosseu les espatlles i ajunteu els ossos amb les verdures i una llossada d’aigua. Reduïu-ho 15-20 min. Coleu-ho i lligueu la salsa amb Maizena i mantega. Reserveu-ho.
  3. Per a la polenta: infusioneu llet, nata, mantega i herbes amb sal i pebre. Coleu-ho i incorporeu-hi la polenta remenant-ho. Aboqueu-ho en un motlle quadrat i deixeu-ho refredar. Coeu les puntes d’espàrrec al dente. Talleu la polenta i marqueu cada tros en una paella amb mantega. A sobre poseu-hi espàrrecs i mozzarella i gratineu-ho.
  4. Per a la melmelada: caramel·litzeu sucre i aigua. Afegiu-hi el vinagre i reduïu-ho. Afegiu-hi les groselles i coeu-ho 12 min amb farigola. Salseu xai i pastís. Acabeu-ho amb melmelada i groselles (o cireres) fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: