Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al xai: en una safata disposeu les verdures tallades a trossos petits. Poseu-hi al damunt el xai salpebrat i amb herbes, uns dauets de mantega, i coeu-ho al forn 10 min a 225 ºC. Tot seguit, coeu-ho 10 min més a 140 ºC. Abans que estigui cuit, afegiu-hi els licors i reduïu-ho.
  2. Per a la salsa: desosseu les espatlles i ajunteu els ossos amb les verdures i una llossada d’aigua. Reduïu-ho 15-20 min. Coleu-ho i lligueu la salsa amb Maizena i mantega. Reserveu-ho.
  3. Per a la polenta: infusioneu llet, nata, mantega i herbes amb sal i pebre. Coleu-ho i incorporeu-hi la polenta remenant-ho. Aboqueu-ho en un motlle quadrat i deixeu-ho refredar. Coeu les puntes d’espàrrec al dente. Talleu la polenta i marqueu cada tros en una paella amb mantega. A sobre poseu-hi espàrrecs i mozzarella i gratineu-ho.
  4. Per a la melmelada: caramel·litzeu sucre i aigua. Afegiu-hi el vinagre i reduïu-ho. Afegiu-hi les groselles i coeu-ho 12 min amb farigola. Salseu xai i pastís. Acabeu-ho amb melmelada i groselles (o cireres) fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto