Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu en el vas els alls, el julivert, les avellanes i les ametlles i programeu 1 min, velocitat 5.
  3. Amb l'espàtula, baixeu les restes de la barreja de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  4. Afegiu-hi el pa ratllat i barregeu-ho amb l'ajuda de l'espàtula. Reserveu-ho.
  5. Poseu els xampinyons a la safata del forn. Afegiu-hi la mantega a daus, regueu-ho amb l'oli i salpebreu-ho. Cobriu-ho amb la barreja reservada.
  6. Enforneu-ho 15 min a 180 ºC.

 Consell: serviu-ho amb un trosset de llimona i un canonet de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: