Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un morter, trinxeu els alls amb un polsim de sal perquè no saltin. Afegiu-hi les ametlles i les avellanes fins que quedi una pasta.
  2. Traieu la polpa de les nyores amb una cullera i afegiu-la a la picada. Incorporeu-hi també el tomacó, els pebres i la molla de pa xopada de vinagre ben escorreguda i aneu formant la pasta.
  3. Comenceu a afegir-hi l'oli i aneu remenant-ho amb la mà de morter fins que quedi una salsa ben lligada i consistent.
  4. En una plàtera, col·loqueu-hi l'escarola ben neta i escorreguda. Amaniu-la amb un xic de salsa i deixeu-la reposar una estona.
  5. Decoreu-ho amb el bacallà, la tonyina, els filets d'anxova i les olives. Acompanyeu-ho amb un morter de salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto