Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull el bacallà i la tonyina.
  2. Renteu molt bé la resta d'ingredients.
  3. Per a la salsa: en un morter, trinxeu els alls, el bitxo, el pa torrat i les galetes, afegint-hi el pebre vermell, l'oli, el vinagre i la sal. Barregueu-ho tot plegat i remeneu-ho bé.
  4. Muntatge: col·loqueu tots els ingredients barrejats amb la salsa, just abans de servir-los.
  5. És recomana preparar-lo el dia abans i reservar-lo a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: