Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per obtenir la polpa de les nyores: renteu i obriu les nyores, i retireu-ne el capoll i les llavors. Deixeu-les un parell d’hores en remull amb aigua tèbia. Un cop estovades, raspeu-les amb un ganivet o cullereta.
  2. Per fer la salsa: poseu els alls, les ametlles, la polpa de la nyora, una mica de sal i un raig d’oli en el got de la batedora i tritureu-ho fins que n’obtingueu una massa ben fina. A continuació, aneu-hi incorporant l’oli sense deixar-ho de batre. Afegiu-hi un punt de sal i de vinagre. La millor manera de tastar-ho és sucant-hi una fulla d’escarola.
  3. Muntatge: amaniu l’escarola en un bol amb una part de la salsa i repartiu-la en plats individuals. Disposeu-hi el bacallà, les anxoves, la tonyina i les olives. Regueu-ho amb la resta de la salsa. Decoreu-ho amb els raves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto