Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes tan fines i transparents com sigui possible. En un bol deixeu-les en remull amb aigua mineral amb gas durant 15 min.
  2. En una paella escalfeu oli fins que estigui calent (per saber el punt de l’oli, poseu-hi un crostonet de pa; quan comenci a estar ros, retireu-lo).
  3. Enfarineu les albergínies i fregiu-les; les heu d’anar girant perquè quedin rossetes i no es cremin (tenint en compte que es fan molt ràpidament).
  4. Retireu-les de la paella i poseu-les sobre un paper absorbent; una vegada al plat, empolseu-ho amb sal de romaní.
  5. Nota: no poseu sal al moment de fregir les albergínies, perquè ja han agafat el seu punt quan les heu remullat amb l’aigua amb gas. La sal de romaní la trobareu feta, però si voleu fer-la a casa amb una picadora elèctrica només cal que tritureu la mateixa quantitat de sal gruixuda que de romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto