Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes tan fines i transparents com sigui possible. En un bol deixeu-les en remull amb aigua mineral amb gas durant 15 min.
  2. En una paella escalfeu oli fins que estigui calent (per saber el punt de l’oli, poseu-hi un crostonet de pa; quan comenci a estar ros, retireu-lo).
  3. Enfarineu les albergínies i fregiu-les; les heu d’anar girant perquè quedin rossetes i no es cremin (tenint en compte que es fan molt ràpidament).
  4. Retireu-les de la paella i poseu-les sobre un paper absorbent; una vegada al plat, empolseu-ho amb sal de romaní.
  5. Nota: no poseu sal al moment de fregir les albergínies, perquè ja han agafat el seu punt quan les heu remullat amb l’aigua amb gas. La sal de romaní la trobareu feta, però si voleu fer-la a casa amb una picadora elèctrica només cal que tritureu la mateixa quantitat de sal gruixuda que de romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto