Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas la quinoa, la tapioca i la soja i polvoritzeu-ho programant 30 segons, velocitat progressiva 5-10.
  2. Afegiu-hi els ingredients restants. Programeu 30 segons, velocitat 6.
  3. Empolvoreu la superfície de treball amb farina, poseu la massa a sobre i pasteu-ho una mica empolsant-ho amb farina fins que no s'enganxi a les mans.
  4. Deixeu-ho reposar 30 min dins d'una bossa de plàstic (o bol hermètic) perquè no s'assequi.
  5. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  6. Feu boles de la mida d'una oliva amb la massa. Col·loqueu-les entre dos papers de forn prement-les lleugerament amb el palmell de la mà. Feu lliscar el corró per sobre del paper deixant la massa el més fina possible.
  7. Enforneu-ho amb els papers 4 min perquè quedin daurades i cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: