Què cuinar La Vanguardia

Preparació

En un cassó, bulliu la llet amb la canyella i les peles de fruita.
Poseu els rovells amb el sucre i la Maizena en un bol. Barregeu-ho amb unes varetes de cuina.
Quan la llet hagi bullit, aboqueu-la a poc a poc sobre la barreja d’ou, sense deixar de remenera-ho amb unes varetes.
Quan l’ou estigui ben dissolt, la llet haurà agafat un color groguenc; retireu-ne les peles i el canonet de canyella i torneu-la a posar al foc, sense deixar de remenar-la amb les varetes.
Espereu que la crema s’espesseixi, no ha de bullir en cap moment.
Retireu la llet del foc quan comenci a fumejar i s’hagi espessit prou.
Poseu la crema en gotets i deixeu-la refredar; es pot deixar a la nevera.
En un cassó a foc molt lent, prepareu un caramel amb els 100 g de sucre restants; deixeu que adopti un to daurat brillant i aboqueu-lo sobre un paper de forn, amb l’ajuda d’una cullera. Feu-ne tires per posar-les als gotets amb crema, quan s’hagin refredat.

CONSELL
Podeu afegir una branqueta de romaní a la llet per aromatitzar la crema. També podeu aromatitzar-la amb puré de fruita i preparar, així, una crema de maduixa, de fruita de la passió, de pinya o del que més us agradi.Si no hi afegiu farina ni Maizena, obtindreu una crema anglesa que podreu fer servir per acompanyar altres postres, com pastissos, gelats o amanides de fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto