Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ompliu una olla amb oli d’oliva i poseu-la a escalfar amb dos alls aixafats i els branquillons de farigola. Abans que arrenqui el bull, afegiu-hi el bacallà i confiteu-lo, moderant el foc perquè no arribi a bullir. Deixeu-lo uns 5-6 minuts, retireu-lo i assequeu-lo amb paper de cuina.
  2. Desfeu el bacallà manualment, feu boles ben pastades d’uns 4 cm de diàmetre i reserveu-ho.
  3. Per al pil-pil de parmesà, poseu a escalfar la nata líquida i incorporeu-hi el formatge parmesà fins que es desfaci. Bateu-ho amb un túrmix fins que emulsioni i quedi espès de forma homogènia.
  4. Poseu en tres bols diferents la farina, l’ou i l’arròs verd vietnamita. Aneu passant les boles de bacallà pel bol de la farina, el de l’ou i el de l'arròs.
  5. Fregiu les boles arrebossades en oli ben calent. Un cop fregides, poseu-les en unes broquetes d’uns 15 cm.
  6. Per emplatar, dibuixeu una llàgrima llarga amb el fals pil-pil de parmesà. Poseu sobre la llàgrima les broquetes de bacallà, feu un dibuix amb la reducció de vinagre i decoreu-ho amb la pols de tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: