Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la falda del xai a trossos petits, seguint el sentit dels ossos del costellam.
  2. Poseu les espècies i la sal en un bol i afegiu-hi 100 ml d'aigua. Barregeu-ho bé.
  3. Poseu en un bol la carn ja tallada i tireu-hi l'adob. Barregeu-ho bé i guardeu-ho a la nevera ben tapat durant 48 h (si aneu amb presses, el podeu deixar un mínim de 4 h).
  4. Poseu els trossos de carn en una safata i enforneu-los 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. No cal que hi poseu oli, ja que la carn ja conté prou greix. Els trossos de carn han de quedar ben torradets. Si ho creieu necessari, podeu coure-ho algun minut més.
  5. En treure'ls del forn, poseu els 'xurrasquitos' sobre paper de cuina per absorbir l'excés de greix.
  6. Podeu servir aquests 'xurrasquitos' amb una amanida d'acompanyament o amb unes patates fregides, que, al cap i a la fi, un dia és un dia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto