Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cremós: foneu la cobertura a 45 ºC i afegiu-hi la lecitina.
  2. Submergiu la gelatina en aigua freda, 10 min, i foneu-la a 50 ºC. Barregeu-la de cop i sense parar de remenar amb l’aigua i el suc a 20 ºC, amb una forta agitació. Emulsioneuho amb la cobertura en tres temps.
  3. Reserveu-ho a la nevera i deixeu-ho cristal·litzar 4 h.
  4. Per al pa de pessic: escalfeu els ous i el sucre a 36 ºC al bany Maria, remenant-ho constantment.
  5. Munteu-ho a mitja velocitat fins a obtenir un batut esponjós i amb cos. No tingueu pressa. Quan munteu els ous amb la batedora, no correu, feu-ho a mitja velocitat i amb temps.
  6. Tamiseu la farina amb el cacau i mescleu-ho amb cura amb la preparació anterior.
  7. Mescleu-hi l’oli de coco fos a 40 ºC.
  8. En una safata de forn amb paper de cocció, a 1 cm de gruix, feu-ho coure a 160 ºC, 12 min. Un cop fred, talleu-ho a rectangles de 18 x 29 cm.
  9. Enrotlleu els rectangles de pa de pessic amb un paper de cocció perquè agafin la forma. Desenrotlleu-los i poseu-hi una capa de 300 g de cremós de yuzu a sobre. Refrigereu-los 1 h. Quan enrotlleu els rectangles de pa de pessic com un braç de gitano, feu-ho sempre amb l'ajuda d'un paper de cocció, perquè el procés sigui simètric.
  10. Traieu-los de la nevera i cobriu-los amb cremós. Incrusteu-hi trossets d’avellanes i empolsineu-ho amb cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: