Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 117
Cuina núm. 117. 4 2011

Arrossos. Les millors receptes del nostre litoral

En aquest número

Mercat / Al cistell

Ceba tendra

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Alga nori

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Taronja

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

L'Avi Ton

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Carquinyoli

Pasta seca dolça tradicional

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

'Asado de tira'

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

'Ras el hanout'

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Anacard

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Te verd

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Boga

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Un comerç de tota la vida obert al futur

Els sacs curulls de llegums, cereals i fruita seca mantenen l'essència del Born barceloní a J. Renobell

Carme Melià (text), Marcelo Isarrualde (fotografia)

Mercat / Tant de gust

El cremós d'Alba

Carme Gasull (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Propostes en negre

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

L'absenta tortosina que es beu arreu

Josep Sucarrats (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Fogons / Bo i sa

Menú d'abril

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Arrossos

Des del cor de l'Albufera valenciana, sortim a descobrir la cuina arrossera d'aquest litoral mediterrani que comença al Cap de Creus i acaba a Guardamar, un receptari tan divers com pobles i ciutats hi ha.

Clara Millo (text), David Solé; Quim Marqués; Paco Rocher; Paco Pérez (receptes), Adrian Geralnik; Davide Bacchi (cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Coques

Són una de les especialitats més típiques de la cuina catalana. L'origen el trobem en les restes de la massa de pa, i sempre han estat lligades a la religió i a les festes. Tenen mil noms i mil sabors. N'assaborim les més dolçes!

Teresa Artigas (text), Pep Nogué (receptes), AJJ Estudi (fotografia), Dani Muntaner (cuina)

Fogons / I per postres...

Sant Jordi

El xef de postres del Celler de Can Roca celebra la seva onomàstica amb tres creacions plenes de flors i de primavera

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Òscar Manresa

Un mirador gastronòmic on degustar plats de la cuina tradicional mediterrània maridats amb una vista panoràmica espectacular de Barcelona i un entorn de disseny avantguardista. Parlem amb el seu impulsor, un guitarrista rocker de cor, però cuiner i empresari gastronòmic de professió. Des de la seva Barceloneta natal ens posa al dia dels seus projectes, els nous i els antics.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Agromercats ecològics i artesans

Uns espais de compra i venda, però també de trobada social. De mercats, sempre n'hi ha hagut a casa nostra, però en els últims temps hi ha una tendència a l'alça de parades de pagesos i elaboradors artesans que ofereixen productes ecològics i de proximitat. N'hem visitat tres que us cal conèixer!

Paloma Arenós; Carme Gasull, Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Bruixes de Burriac

Francesc Castro (text), Rafael López-Munné (fotografia)

Sortim / Espai dels lectors

Cuina crua, 'raw food'

Opinió / Petits fours

Santi Santamaria

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Pèsols amb cebetes i botifarra negra

Carme Ruscalleda

Bonítol lleugerament fumat amb cigrons escabetxats

Carme Ruscalleda

Fetge d'ànec amb pinya

Carme Ruscalleda

Coca de poma i formatge

Carme Ruscalleda

Paella valenciana

Paco Rocher

La paella do Barceloneta

Quim Marqués

Socarrat de marisc i espardenyes

Paco Pérez

Romesco d'arròs amb bonítol una mica picant

David Solé

Coca de vidre

Pep Nogué

Coca de full amb xocolata negra

Pep Nogué

Coca de llardons de la mocada

Pep Nogué

Coca d'anís

Pep Nogué

Crema, confitura i pètals de rosa

Jordi Roca

Crema de vainilla, aranyons i gessamí

Jordi Roca

Jardí mediterrani

Jordi Roca

Quina mona!

Montse Tàpia

Llobarro amb raviolis de carbassó

Òscar Pérez

Canelons mar i muntanya

Glòria Pons

Últims números publicats
Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto