Què cuinar La Vanguardia

Benvinguts a Pagès

Del 17 al 19 de juny, diverses explotacions de tot Catalunya obriran les seves portes al públic

Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès és una oportunitat única per descobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer les persones que treballen perquè tinguem els millors productes al rebost de casa. Es tracta d’una de les iniciatives més destacades que s’emmarca en el programa Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i per potenciar la gastronomia del nostre país.

Durant el cap de setmana del 17 al 19 de juny, centenars d’explotacions agroalimentàries obriran les seves portes per acostar-nos a les arrels de la gastronomia catalana. Veure com funcionen les munyidores o quina és la feina dels ramaders, tastar els productes més frescos, conèixer el procés d’elaboració de la mel... aquestes són només algunes de les activitats que podreu fer gràcies a Benvinguts a Pagès.

Poseu-vos en marxa!
Per participar en les activitats de les 600 explotacions agràries, restaurants i allotjaments que formen part de la iniciativa, només cal que seguiu aquests passos:
  • Connecteu-vos al web www.benvingutsapages.cat, on trobareu actualitzades les fitxes de totes les explotacions, els restaurants i els allotjaments.
  • Trieu quines us interessen més! El web les endreça per territori i pels productes que elaboren.
  • Podreu visitar les cases de pagès participants el dissabte 18 de juny, de deu del matí a set del vespre, i el diumenge 19 de juny, de 10 a 15 h.
  • L’entrada a aquestes explotacions és gratuïta i no cal fer reserva prèvia (tot i que és recomanable en cas que sigueu un grup nombrós).
  • Algunes explotacions també obriran el divendres 17 i la tarda del diumenge 19. Consulteu al web quines són i, en aquest cas, feu reserva prèvia trucant-hi.
  • Les visites duraran una mitja hora, en funció de les activitats que proposa cada explotació.
  • La majoria de cases, després de la visita, oferiran un petit tast amb els productes que elaboren. També comptaran amb una zona de venda. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto